March 17, 2014

Hantu Bola is still alive... on Twitter.

And you can follow us on @hantubola (duh).

Also, I'm just here to post this picture.

 

 MUAHAHAHAHAA

3 comments:

Jake Makere said...

Moyes the record breaker!

S55BET Agen Bola said...

AGEN BOLA
AGEN BOLA ONLINE
AGEN BOLA TERPERCAYA
BANDAR BOLA

Anonymous said...

Salam sejahtera..
Jom kita cuba cara dibawah utk buat duit..

Income RM 900 sehari "REGISTER PERCUMA" (jika anda rasa program ini satu penipuan, ia tidak merugikan anda kerana anda tidak pun mengeluarkan modal 1 sen pun).
Anda hanya perlu ada FACEBOOK, WHATSAPP, WECHAT, TELEGRAM dan lain2.
Anda perlu open link di bawah ini dan REGISTER. Anda terus dapat USD 25 x 3.4 = RM 85. Selepas itu, anda akan dapat link anda sendiri. Anda hanya perlu copy ayat saya ini dan paste dilaman sosial anda. Setiap orang yang buka link anda, anda akan terima bayaran USD 10 x 3.4 = RM 34. MUDAHKAN??? Anda boleh pilih cara pembayaran sama ada $$$ anda dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda atau cheque akan diposkan ke alamat rumah anda. Jangan tunggu lagi. "REGISTER PERCUMA HARI INI JUGA" sila klik link di bawah ini dan isi maklumat anda. Belum cuba, belum tahu. Tak salah mencuba kerana tiada bayaran apa-apa. Tidak merugikan pun. Saya dah mencuba, anda bila lagi... Caranya mudah:
1) Klik pada link
2) klik pada "create acount"
3) isi maklumat diri
4) klik "Register"
5) klik pada "here login"
6) pada garisan putih,trdapat 1 link,itu lah link anda..anda cume perlu copy link tersebut.. SELAMAT MENCUBA..

http://jobandcash.com/?share=71845

semua tolong klik. Kalau tuan2 nak duit, lepas klik, register. Kejap je. Lepas tu post link pada saya dan kawan2 lain. Bila link anda di klik, anda dapat duit. Benar...